Slow Cooker

Kan noe smake både godt og ekkelt på samme tid? Kan en gul banan også være rød? Kan en kald kopp kaffe samtidig være varm? Kan vanskelig og tidskrevende mat samtidig være rask og enkel å lage?

Å kombinere et aktivt liv med sunn, god og hjemmelaget matlaging, er ikke alltid like lett. Men en Slow Cooker gjør det mulig!

En Slow Cooker er en gryte som lager maten langsomt på lav temperatur. For eksempel mens du er på jobben eller treningen. Perfekt til å lage gode gryter som skal langkokes. Med en Slow Cooker beholder maten flere næringsstoffer, ettersom den ikke utsettes for altfor høye temperaturer. Vanskelig og tidskrevende mat er ikke lengre vanskelig og tidskrevende!

I Bakeren og Kokkens sortiment av Slow Cookers, har vi blant annet den amerikanske originalen Crock Pot, som finnes i flere forskjellige modeller og farger. Crock Pot var en innovasjon da den ble lansert i USA, der den forandret amerikanernes syn på matlaging. Det er bare et tidsspørsmål for den gjør det samme i resten av verden.

Slow Cooker