Bagaren och Kocken AB

Riskokere

Er du også lei av å skrubbe bort ris som har kokt seg fast i bunnen av kasserollen? Vi hos Bakeren og Kokken synes at alle burde ha en riskoker på kjøkkenet!

Det er veldig lett å bruke en elektrisk riskoker. Alt du trenger å gjøre er å helle i ris og vann, også merker den selv hvor lenge risen skal kokes. Med en riskoker trenger du ikke lenger tenke på å stå ved komfyren - risen lager seg selv! Når risen er ferdig kokt, så går den automatisk over til en holde-varm-funksjon.

I en riskoker brenner ikke risen seg fast. Dette er en stor fordel, og den største grunnen til at millioner av mennesker elsker den! Vi tilbyr modeller til alle husstander, vi har både mindre og større varianter. Hos oss finner du også en riskoker som du bruker i mikroen. Her er det bare å helle på ris og vann, og så rett inn i mikroen. Vi har også en større modell som rommer opp til 13 liter kokt ris, denne er perfekt for deg som for eksempel driver en restaurant.

Riskokere