Det å kunne lage hjemmelaget pasta er ganske vanskelig å slå, uansett om det er for å nyte en hverdagsmiddag med familie eller venner eller for å imponere gjestene! Dette settet fra Essentials inkluderer både Essentials pastamaskin og Mareld raviolisettet, slik at du har alt du trenger for å komme i gang.
Delene som medfølger er:
Pastamaskinen har ni forskjellige innstillinger for tykkelse, slik at du kan velge akkurat hvordan du vil ha pastaen din. For best resultat anbefales det at du jobber med deigen 2-3 ganger på hver setting, fra den tykkeste til den tynneste, slik at du finner den rette for deg. En bordklemme er inkludert og dermed vil maskinen holde seg sikkert på plass mens du jobber. Når deigen er kjevlet ut, velger du om du vil skjære ut båndpasta (som for eksempel tagliatelle, pappardelle og fettuccine), eller om bruke en av raviolipressene og lage fylt pasta.
Når fyllet er på plass for fylt pasta, forsegler du den bare med en av de to pressene. Du kan eksperimentere for å finne den perfekte oppskriften for deg og dine. Som fyll kan du prøve, for eksempel, ricotta og spinat, mozzarella og soltørket tomat eller salsiccia, ricotta og revet parmesan.
Rengjør maskinen etterpå ved å tørke den av med en fuktig klut. Vask raviolipressen og deigskjæreren for hånd og tørk dem umiddelbart for å holde dem pene og funksjonelle lengst mulig.
Det å kunne lage hjemmelaget pasta er ganske vanskelig å slå, uansett om det er for å nyte en hverdagsmiddag med familie eller venner eller for å imponere gjestene! Dette settet fra Essentials inkluderer både Essentials pastamaskin og Mareld raviolisettet, slik at du har alt du trenger for å komme i gang.
Delene som medfølger er:
Pastamaskinen har ni forskjellige innstillinger for tykkelse, slik at du kan velge akkurat hvordan du vil ha pastaen din. For best resultat anbefales det at du jobber med deigen 2-3 ganger på hver setting, fra den tykkeste til den tynneste, slik at du finner den rette for deg. En bordklemme er inkludert og dermed vil maskinen holde seg sikkert på plass mens du jobber. Når deigen er kjevlet ut, velger du om du vil skjære ut båndpasta (som for eksempel tagliatelle, pappardelle og fettuccine), eller om bruke en av raviolipressene og lage fylt pasta.
Når fyllet er på plass for fylt pasta, forsegler du den bare med en av de to pressene. Du kan eksperimentere for å finne den perfekte oppskriften for deg og dine. Som fyll kan du prøve, for eksempel, ricotta og spinat, mozzarella og soltørket tomat eller salsiccia, ricotta og revet parmesan.
Rengjør maskinen etterpå ved å tørke den av med en fuktig klut. Vask raviolipressen og deigskjæreren for hånd og tørk dem umiddelbart for å holde dem pene og funksjonelle lengst mulig.