Thermomixer

Ordet termo stammer fra gresk, og betyr varme. Varme blir jo stadig vekk brukt i matlaging, og har blitt det i alle tider. Hvordan vi benytter oss av varmen, er dog stadig i forandring. Blendere eller miksere er kjøkkenmaskiner som i det siste har tatt i bruk varme. Enten ved hjelp av friksjonen som skapes, eller ved hjelp av en oppvarmer som er integrert i mikseren.

En av modellene som har kombinert varme med en blender, er Thermomixer. Thermomixeren har et oppvarmingssystem som gjør Thermomixeren til en fantastisk allsidig kjøkkenmaskin.

Thermomixer er den revolusjonerende kjøkkenmaskinen som raskt har blitt kokkenes store favoritt. Thermomixer kan brukes til det meste. Her kommer noen eksempler på Thermomixerens funksjoner; veier, varmer, finhakker, knuser, maler, tilbereder, skjærer, blander, moser, knar, visper, koker og dampkoker.

Hos Bakeren og Kokken selger vi Thermomixers fantastiske maskin til en god pris, med en hyggelig service og rask levering. Med Thermomixer åpnes nye dører på kjøkkenet. Dører som skaper uendelige muligheter!

Thermomixer