Oster Blender

Blenderne til Osters er en skikkelig klassiker, ikke minst hos amerikanske husholdninger. I 1946 ble deres Osterizer lansert. Den ble sett på som den første kjøkkenmaskinen av sitt slag.

Kvaliteten som preget blenderne deres da, finnes fortsatt - men med enkelte oppdaterte modeller med en mer kraftfull ytelse. Oster produserer blendere som er utmerket til å lage smoothies eller knuse is. Alle motordelene er laget av stål, noe som gjør at Osters blendere er veldig stabile. Blenderne finner du rett under de amerikanske monstermodellene - også når det kommer til ytelse og kvalitet. De er samtidig litt billigere enn de største "monsterne".

Å ha en blender på kjøkkenet sitt er et must i en moderne husholdning. For eksempel er smoothies en av de beste måtene å få i seg vitaminer på, med et høyt inntak av frukt og bær. Mange mennesker lider av en eller annen type vitaminmangel, og ved å starte dagen med en smoothie, gjør du enkelt kål på vitaminmangelen!

Hos Bakeren og Kokken selger vi Osters blendere til gode priser, og med en rask levering. Vi har et godt utvalg av deres forskjellige modeller - avhengig av hva dine ønsker og ambisjoner er.

Oster Blender