Magimix Blender

Magimix er et innovativt fransk firma som blant annet oppfant kjøkkenmaskinen. Med deres kunnskap og kompetanse innen blandeteknikk på kjøkkenet, ble det nesten en selvfølge for Magimix å skape en blender. Innovasjon speiler seg i Magimix' stilige blender.

Med en blender eller mikser på kjøkkenet kan man raskt og enkelt lage gode og sunne smoothies. Eller knuse is til en god drink. En blender åpner nye dører på kjøkkenet. Magimix' blender, eller Le Blender som de selv kaller den, har fire forhåndsinnstilte program som mikser is, smoothies, supper eller desserter. Magimix' blender har også en pulsfunksjon og en smart trinnløs hastighet som gjør at mikseren blander mykere. Dessuten er Magimix' blender ekstra stillegående, uten å være mindre effektfull av den grunn. Miksekannen er laget av kulde- og varmebestandig glass.

Magimix' blender er et utmerket alternativ dersom man leter etter en rimelig blender som kan lage glatte smoothies og knuse is. Kjøp din blender fra Magimix online her hos Bakeren og Kokken, så får du den desidert laveste prisen på markedet!