KitchenAid Blender

Det finnes mange kjøkkenmaskiner som beveger seg utenfor sitt bruksområde, og bidrar med det lille ekstra som er så velkommen. KitchenAids mikser er et typisk eksempel på en slik kjøkkenmaskin. Den bidrar med et helt fantastisk design, i tillegg til en utrolig god miksing som virkelig gir kjøkkenet ditt et velfortjent løft.

En blender fra KitchenAid er ikke bare flott, den er også en av markedets mest prisvennlige miksere. Knuser is lett som bare det, mikser drinker, milkshakes og smoothies på en enkel og smidig måte. Lett å rengjøre er den også.

KitchenAid har to forskjellige modeller på sin blender; Diamond og Artisan, som har litt forskjellige fokusområder. Hvilken man foretrekker, kommer helt an på hva man er ute etter.

Hos Bakeren og Kokken elsker vi KitchenAid og deres miksere. Vi har et stort sortiment med forskjellige farger på KitchenAids blendere. Vi har dessuten unike pakkepriser på våre KitchenAid-miksere. Kjøp din KitchenAid-mikser online hos Bakeren og Kokken, så får du en god pris, vennlig service og en rask levering!

KitchenAid Blender