Dualit Blender

Med en stadig økende helsetrend, raw food-trend og det faktum at samfunnet vårt stadig øker sitt tempo, så er blendere og miksere uten tvil nåtidens store fenomen. Et firma som produserer blendere er Dualit. Med en blender fra Dualit skapes nye muligheter på kjøkkenet. Smoothies er bare ett eksempel på hva du kan lage med en Dualit-blender. En smoothie er en god, sunn og mettende drikk som gjør at du får i deg det meste du trenger av næringsstoffer. Perfekt til frokost eller som et mellommåltid.

Dualit er et varemerke som forbindes med kvalitet og god håndverk når det gjelder forskjellige kjøkkenmaskiner, blendere og miksere. Med en blender på kjøkkenet får du en pålitelig maskin som du kan mikse med, og en flott innredningsdetalj som forhøyer kjøkkenets helhetsfølelse.

Bakeren og Kokken selger blendere fra Dualit med kraftige kniver og en solid motor som klarer alt fra å knuse is til å mikse andre harde matvarer. Vi leverer Dualit-blenderen din allerede neste arbeidsdag forutsatt av at vi har den på lager. Skulle du lure på noe underveis, eller om du bare trenger råd angående din Dualit-blender, så har vi en hyggelig kundeservice som alltid er klar for å hjelpe deg!

Dualit Blender