Blendtec Blender

Blendtec har et sortiment med utrolig sterke blendere. Det viser ikke minst Blendtecs gründer Tom Dickson i sitt populære Youtube-klipp "Will it blend?" der han tøyer grensene for hva man kan legge i en mikser. Han legger blant annet en telefon i en Blendtec-blender, og pulveriserer den.

Fordelen med å ha en så sterk blender, er at den knuser celleveggene i maten, noe som gjør det mulig for kroppen å tilgodegjøre seg de sunne næringsstoffene. Helt utmerket til rawfood-elskere og alle helsefantaster! Blendtecs blendere er blant de få mikserne på markedet som klarer å bryte ned cellevegger.

Alle maskinene til Blendtec, produseres for det meste i deres fabrikk i Orem, Utah i USA, og deres maskiner har en urokkelig kvalitet. Dersom du bestemmer deg for å kjøpe en blender fra Blendtec, så kan det like godt være den siste du kjøper. Garantien er på hele 8 år, men de fleste av Blendtecs kjøkkenmaskiner fortsetter sin levetid langt etter garantien har utløpt.

Med en mikser eller blender fra Blendtec, kan du lage en varm suppe på under ett minutt, eller en supergod iskrem på en varm sommerdag.

Blendtec Blender