Magimix Food Prosessorer

En original er og forblir en original. Det kan man aldri ta fra originalen. Selv om noe annet skulle være bedre, så er det fortsatt originalen som startet det hele. Magimix er food prosessor-originalen, og det kan ingen ta fra de!

Den beste food prosessoren i verden er Magimix. Det var den franske matelskeren Pierre Verdun som i 1963 oppfant den første food prosessoren. I løpet av årene har Magimix' food prosessor stadig blitt videreutviklet, og den nyeste modellen er utstyrt med et stort materør og en induksjonsmotor som gir ekstra kraft, og som holder år etter år. En food prosessor er en allsidig kjøkkenmaskin som forenkler mange steg som ellers hadde blitt utført av flere kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskaper. Magimix utfører mange krevende oppgaver på en rask, stille og enkel måte.

Kjøp din food prosessor fra Magimix online her hos Bakeren og Kokken for å få den beste prisen, den hyggeligste servicen og den raskeste leveringen! Vi har et stort sortiment med food prosessorer fra Magimix.

Magimix Food Prosessorer