KitchenAid Foodprosessor

En foodprosessor er et kjøkkenapparat som forenkler flere steg i matlagingen. Den kan skjære poteter til gratinerte poteter, blande kakerøren, mikse sausen til kjøttbiten din, og rive grønnsakene til en vegetarisk lasagne - raskt og effektivt!

Design og kvalitet spiller i dag en stor rolle i manges hverdag, og det er nettopp derfor mange velger KitchenAid. KitchenAid er et pålitelig, klassisk varemerke, som har vunnet utallige priser for sitt design. Produktene er så fine at de gjerne kan stå framme på kjøkkenet - også når de ikke er i bruk. Produktene deres gjør jobben til en fryd, samtidig som de er en fryd for øyet.

KitchenAids foodprosessor er en fullverdig arbeidshest på kjøkkenet. Dessuten er de elegante med sine runde former og lekre farger. Perfekt for den som er ute etter både feilfri funksjon og noe fint å se på på kjøkkenet. Men den er så mye mer enn bare et fint ytre. Du får også en kraftfull, stillegående motor som også klarer de litt mer krevende oppgavene. KitchenAids foodprosessor topper flere "best i test"-undersøkelser.

KitchenAid Foodprosessor