Cuisinart Foodprosessorer

Cuisinart er verdenskjent for sine foodprosessorer av høy kvalitet. I 1973 produserte de sin aller første foodprosessor. I dag er Cuisinart ledende i USA innen foodprosessorer.

Vi mennesker strever alltid etter forenkling. Noen ganger gjør vi det vanskeligere enn det egentlig er, for deretter å forenkle det hele. Men hovedoppgaven til mange innovasjoner er nettopp det å forenkle. Også på kjøkkenet skapes det hele tiden nye innovasjoner med målet om å forenkle. En slik innovasjon er foodprosessoren. En foodprosessor fikser det som krever tid, kraft og forskjellige kjøkkenredskaper i en og samme kjøkkenmaskin - på kort tid og helt uten anstrengelse!

Med en foodprosessor fra Cuisinart kan man lage gremolata, sauser, rører, nøttesmør eller andre gode matkreasjoner. Når man først har blitt vant med å bruke en foodprosessor, så er det utrolig vanskelig å slutte. Foodprosessoren er en kjøkkenmaskin som revolusjonerer måten du lager mat på. Få foodprosessorer er bedre enn Cuisinarts foodprosessor.

Hos Bakeren og Kokken har vi et herlig sortiment med Cuisinarts foodprosessorer av god kvalitet, og i mange forskjellige modeller.

Cuisinart Foodprosessorer