Dualit Brødrister

Brødrister fra dualit! Morgenstund har gull i munn, som ordspråket lyder. At uttrykket ikke bokstavlig talt sikter på at morgenstund har gull i munn, forstår nok de fleste, men hos Bakeren og Kokken tolker vi det særdeles bokstavlig. Morgenstundens gull for oss, er det ristede brødet. Gyllenbrunt - nesten gullfarget, er det ristede brødet det reelle gullet ved frokostbordet.

Ikke alle brødristere kan produsere gull på morgenen. En brødrister som virkelig kan gjøre dette, er Dualit brødristere. Dualits brødristere er brødristernes Rolls Royce. Originalbrødristerne er håndlagde på fabrikken i England. Dualit er kjærlighet som aldri ruster, pleier vi å si med glimt i øyet. Men det ligger faktisk mye sannhet i det uttrykket. Kjøper man en brødrister fra Dualit, så kan det like gjerne være den siste brødristeren man kjøper.

Bakeren og Kokken har samlet et trivelig og bredt sortiment av Dualits brødristere. Klassiske brødristere, eller de mer fargerike variantene i rødt, krem, svart, sitrusgul eller lyseblå. Finn DIN favoritt! Vi strever etter trygge leveranser så raskt som mulig, og med en profesjonell kundebehandling. Vi er aldri fornøyde med mindre du som kunde er det.

Dualit Brødrister