Breville Brødrister

For å få det perfekte, ristede brødet, trenger du den perfekte brødristeren. Hos Bakeren og Kokken har vi den, men du må selv finne den som passer ditt kjøkken og dine ønsker aller best. Vi har brødristere fra forskjellige kvalitetsmerker, og i flere forskjellige farger og modeller. Blant disse finner du Breville.

Breville er et varemerke fra Australia med kvalitetsbrødristere til gode priser. Breville kombinerer design og kvalitet hos sine brødristere, på en særdeles tilfredsstillende måte.

Firmaet har en spennende historie. Breville ble store ved å gjennom andre verdenskrig selge minedetektorer som reddet mange liv. Varemerket generelt og deres brødristere, er verdenskjente.

Hos Bakeren og Kokken finner du Brevilles brødristere i herlige farger og forskjellige modeller. Prisbelønte brødristere som fort blir din beste venn ved frokostbordet. Gå heller ikke glipp av Brevilles frokostpakke som kombinerer brødristere med vannkokere til vennlige priser. Velger du å kjøpe din Breville-brødrister fra oss, så leverer vi brødristeren raskt, og med en god service!

Breville Brødrister