Brødristere

Den gyllenbrune utsiden og den knasende følelsen taler for seg. Vi elsker ristet brød! Men det er vanskelig å riste den perfekte brødskiven, det blir fort for mykt eller helt brent. Med en riktig brødrister kontrollerer du enkelt hele prosessen i strevet etter å skape den perfekte ristingen.

Å få nyte en perfekt skive med ristet brød på morgenen, er verdt mer enn sin vekt i gull. Det er en harmonisk start på dagen. Å få en brent brødskive er ikke et godt tegn for hvordan resten av dagen din kommer til å bli. Er du i tillegg litt overnaturlig av deg kan det være katastrofalt. Brødristeren kan selvsagt også forgylle dagen din - i alle fall dersom du har en bra brødrister! En stygg og kjedelig brødrister kan derimot være et ganske deprimerende syn. Pass derfor på å gå til anskaffelse av en flott og god brødrister som holder lenge.

Bakeren og Kokken har samlet et bredt utvalg av flotte og praktiske brødristere fra kjente varemerker som KitchenAid og Dualit. Hos oss har du valgmuligheten til å velge en brødrister med plass til hele seks brødskiver.

Brødristere