Zwilling Kniver

Zwilling J.A. Henckels grunnla sin virksomhet i 1731 i tyske Solingen. Varemerket med tvilling-logoen er et av verdens eldste varemerker. Det tok lang tid før virksomheten kom i gang for alvor, men da Johann Abraham Henckels i 1818 startet en butikk i Berlin, begynte han på sin reise som endte med at Zwilling i dag er verdensledende når det gjelder kjøkkenkniver.

Zwilling er verdens største knivprodusent av kniver til kjøkkenet. Kvaliteten og designet er i en helt egen klasse. Zwilling har som sitt mål å kontinuerlig skape nye og innovative løsninger når det kommer til kjøkkenkniver. De har et enormt sortiment med kjøkkenkniver, og en utrolig variasjon i sitt sortiment. Alt fra japanskinspirerte kniver til mer tradisjonelle kniver. Kokkekniver, skrellekniver, santokukniver, grønnsakskniver, filetkniver og trancherkniver finner du i Zwillings sortiment.

Hos Bakeren og Kokken har vi et utrolig stort og bredt sortiment av Zwillings kniver. Alt fra prisbelønte solide kniver, til skikkelige proffkniver med en helt fantastisk ytelse - og selvsagt alt midt i mellom. Vi har også mange knivtilbehør, som knivslipere, skjærebrett, knivblokker og knivstativ fra Zwilling. Vi har gode priser på våre Zwillingkniver, og leverer alltid raskt og smidig!

Zwilling Kniver