Pro

På et restaurantkjøkken kreves det kniver som virkelig tåler det tøffe tempoet. På et restaurantkjøkken brukes sikkert en kniv like mye på en dag som vanlige kniver hjemme på kjøkkenet brukes på en hel uke eller måned. Det stilles mange krav til profesjonelle kniver. De må blant annet være behagelige å bruke. Ergonomien ligger helt klart i fokus hos profesjonelle kniver. Profesjonelle kniver må også kunne beholde styrken lengre, uten å bli sløve. Dessuten spiller prisen en stor rolle, da man som oftest trenger mange kniver for å utruste et helt restaurantkjøkken. En knivserie som virkelig når opp til alle kriteriene for gode restaurantkniver, er Wüsthof Pro.

Wüsthof har i flere århundrer produsert kvalitetskniver i tyske Solingen, og de vet utvilsomt hva de gjør. Til deg som bruker mange kniver ofte, er Wüsthof Pro et utmerket valg!

Pro er Wüsthofs serie til de profesjonelle kokkene. Knivenes blad er laget av et svært holdbart rustfritt stål som tåler mye over lang tid. Skaftet er laget av to forskjellige syntetiske materialer; en hard kjerne og et mykt ytre for et behagelig grep.

Pro