Classic

Hvis du leter etter kniver som er kvalitetssikret av tusenvis av mennesker i løpet av flere tiår, så har du kommet til de rette knivene! Wüsthofs serie Classic, er knivkjempens storselger - år etter år. Noe som i seg selv er et levende bevis på at Wüsthofs klassikere består av skikkelige kvalitetskniver. Dessuten svært mange kvalitetskniver; knivserien inneholder en enorm bredde; fra skrellekniver til tunge kokkekniver med mange forskjellige lengder og spesifikasjoner.

Grunnlaget til Wüsthofs knivserie Classic, er pålitelige og motstandsdyktige knivblad som holder seg skarpe lenge, i tillegg til de ikoniske, svarte skaftene. Håndtaket er solid og ergonomisk utformet i et spesiallaget syntetisk materiale. Bladet er støpt av ett stykke tysk kvalitetsstål.

Hos Bakeren og Kokken finner du Wüsthofs alle kjøkkenkniver fra serien Classic. Kvalitetskniver som holder lenge, til rimelige priser. Vi leverer alltid våre Wüsthof-kniver trygt og raskt, med en god service hele veien fra din bestilling til den mottatte kniven.

Classic