Classic Ikon

Wüsthofs kjøkkenkniver er kvalitet. Utprøvd kvalitet, dessuten. I flere århundrer har Wüsthof produsert kvalitetskniver i fabrikken sin i Solingen, Tyskland. Der produseres også deres herlige knivserie Classic Ikon. Den består av kjøkkenkniver av god kvalitet, til alle tenkelige utfordringer som kan oppstå ved skjærebrettet. Wüsthof har med Classic Ikon, skapt en unik utholdenhet ved hjelp av det spesialtempererte stålet. Classic Ikon er kniver som holder seg skarpe lenge. Lengre enn vanlige kniver.

Wüsthof Classic Ikon er spesiallaget for en optimal ergonomi. Formen på hele håndtaket utgjør sammen med bladet, en perfekt balanse i hele kniven. Skaftet til Classic Ikon-knivene er farget i enten svart eller kremhvit.

Kjøp kjøkkenknivene fra knivserien Classic Ikon hos Bakeren og Kokken. Vi har hele serien som inneholder brødkniver, kokkekniver, skrellekniver og filetkniver, i tillegg mange flere. Vi har gode priser og en hyggelig kundebehandling dersom du bestiller dine Classic Ikon-kniver fra oss. Kvalitetsmessig perfekte kniver, med ergonomi i fokus.

Classic Ikon