Wüsthof

Helt siden grunnleggeren Abraham Wüsthof startet fabrikken sin i 1814 i Tyskland, har familien Wüsthof produsert kvalitetskniver. I dag er det den sjuende generasjonen Wüsthof som styrer firmaet. Wüsthof er med sine utrolige 200 års erfaring, et av de verdensledende merkene innen kniver av aller høyeste kvalitet. Knivene deres produseres i en av deres tre fabrikker i Solingen, Tyskland.

Få kjøkkenkniver er så pålitelige som Würsthofs kjøkkenkniver. Wüsthof er et enormt firma som tilbyr tusenvis av kunder gode kjøkkenkniver - verden over. På denne måten blir knivene deres stadig vekk testet, og kundene returnerer gjerne til Wüsthof og deres kniver.

Hos Bakeren og Kokken har vi samlet et stort sortiment med kjøkkenkniver fra Wüsthof og deres fire serier; Classic, Classic Ikon, Ikon og Pro. Wüsthof produserer rimelige kniver av høy kvalitet. Bakeren og Kokken selger Wüsthofs kniver til gode priser online, og leverer med en god service. Fra du har bestilt en Wüsthofkniv av oss, tar det ikke lang tid før du kan hente den hos ditt lokale postkontor!

Wüsthof