Victorinox

Sveits er på mange måter et land som i hvert fall vi her i Norge forbinder med kvalitet og luksus. Og det er ikke uten grunn. I alpenes land finner du noen av verdens største banker og eksklusive klokkemakere. Det har dog ikke alltid vært slik i Sveits.

Da Karl Eisener åpnet sin knivbutikk i 1884, var Sveits et av Europas fattigste land. Noen år senere, solgte han sin første kniv til den sveitsiske armeen. Suksessen som fulgte ble enorm, og firmaet Victorinox er i dag en av de aller største knivprodusentene i verden. I tillegg til deres sveitsiske armèkniver, så har de et stort sortiment av kjøkkenkniver.

Hos Bakeren og Kokken har vi alle slags kniver fra Victorinox. Kokkekniver, filetkniver, skrellekniver, santokukniver, brødkniver, og knivsett fra Victorinox finner du hos oss. Vi er stolte av vår gode service, og bestiller du en kniv fra Victorinox av oss, så tilbyr vi deg selvsagt service av høyeste klasse, rask leveringstid og en snill pris.

Med gode og skarpe kniver, åpner det seg nye dører på kjøkkenet. Helt plutselig blir det en ren fornøyelse å skjære og skive. Og behandler du dine kniver riktig og bruker en knivsliper, så holder en god kniv lengre enn en med dårligere kvalitet.

Victorinox