Kai Shun Nagare forskjærer er utrolig til å skjære kjøtt med. Eggen på kniven er tilvirket av to typers stål som valses sammen til et 72-lags damaskus-stål. Unikt og utrolig holdbart. Knivene fra Shun Nagare-kolleksjonen er en fryd å jobbe med og passer både i hjemme- og profesjonelle kjøkken.
Spesifikasjoner:
-Hardhet på 61 HRC +/-1
-Håndtak i sort/grått pakka-tre
- 72-lags damaskus-stål
Kai Shun Nagare forskjærer er utrolig til å skjære kjøtt med. Eggen på kniven er tilvirket av to typers stål som valses sammen til et 72-lags damaskus-stål. Unikt og utrolig holdbart. Knivene fra Shun Nagare-kolleksjonen er en fryd å jobbe med og passer både i hjemme- og profesjonelle kjøkken.
Spesifikasjoner:
-Hardhet på 61 HRC +/-1
-Håndtak i sort/grått pakka-tre
- 72-lags damaskus-stål