Samuras urtekniv fra Damaskus-serien er laget i Kina etter den japanske metoden. Knivbladet består av 67 lag damaskusstål, en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet er 9 centimeter langt og har en hardhet på 61 (HCR) som gjør det enkelt å skrelle, kutte og hakke grønnsaker og frukt. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.
Samuras urtekniv fra Damaskus-serien er laget i Kina etter den japanske metoden. Knivbladet består av 67 lag damaskusstål, en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet er 9 centimeter langt og har en hardhet på 61 (HCR) som gjør det enkelt å skrelle, kutte og hakke grønnsaker og frukt. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.