Skrellekniver

Bare fordi man er minst - eller mindre, for den saks skyld, så trenger man absolutt ikke å være mindre bra enn noen andre. David som beseiret kjempen Goliat, er en klassisk metafor for akkurat det. Og det samme gjelder så klart på kjøkkenet.

Den minste kniven er nesten alltid skrellekniven. Det beviser hypotesen om at størrelse ikke spiller noen rolle. Skrellekniven er en av de mest brukbare på kjøkkenet. Mye takket være sin smidighet og størrelse. Skrellekniver pleier å være mellom 8-15 cm, og ha et spisst, rett blad. Forskjellige størrelser gjør de gode på forskjellige måter, men skrelleknivens fremste styrke er dens allsidighet. En ekte universalkniv som kan skrelle, skive, skjære og dekorere på en god måte. Det viktigste med en skrellekniv er at den er skarp, og behagelig å holde i. En god skrellekniv er et must på alle kjøkken.

Hos Bakeren og Kokken har vi et gedigent sortiment av skrellekniver. I forskjellige størrelser, materialer og prisklasser - fra nøye utvalgte produsenter som Global, Tamahagane, Victorinox og mange flere. Vi kan alltid tilby god service og korte leveringstider om du bestiller din skrellekniv hos oss.

Skrellekniver