Victorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm Svart

Victorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm SvartVictorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm Svart
  • Victorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm Svart
  • Victorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm Svart
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
909 kr (veil. 1 269 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Victorinox Grand Maître Santokukniv 17 cm Svart

Santokukniv med svart skaft, bladlengde 17 cm, kommer i en gaveeske.

Premiumdesignet kniv med et herlig ergonomisk håndtak fra Victorinox. Dette er en kniv man vil elske fra første øyeblikk og den fyller raskt et tomrom på kjøkkenet. Mange kokker velger en santokukniv hvis de kun får velge en kniv!

Santoku er allsidige kniver, opprinnelig fra Japan, de er som en mellomting av en kokkekniv og en grønnsakskniv og er en utmerket kniv ved mange anledninger. Den er allround, men brukes først og fremst til å hakke grønnsaker og fisk med. Den er tradisjonelt noe kortere enn en normal kokkekniv.

Victorinox Grand Maïtre er en serie helsmidde kniver med klassisk design. Knivene har en overgang helt uten skjøter mellom bladet og det ergonomiske håndtaket.

Dette skaper en perfekt balansert kniv som dessuten er utrolig vakker for øyet. Bladet til kniven er laget av smidd stål, og er slipt etter den tradisjonelle, europeiske slipingsstandaren.  

Redskapene er enkle å rengjøre og kan unntaksvis vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales for lengre levetid. 

Victorinox er kjent for sine sveitsiske armékniver med multifunksjon og har helt siden starten beriket verden med sine høykvalitative kniver, nå for tiden laget av rustfritt stål.

Knivprodusenten ble grunnlagt i 1884 men byttet navn til Victoria i 1909 etter grunderens mamma som gikk bort det året. Samme år begynte man å bruke sitt velkjente emblem, korset på skjoldet. Når man i 1921 begynte med rustfritt stål i produktlinjen byttet de navn til Victorinox, en sammensetning av Victoria og inox som er synonymt med rustfritt stål, på fransk "acier inoxydable".