Sabatier Lion

Franskmennene er eksperter på å koble sammen spesielle regioner eller steder med spesielle produkter. Det finnes en bråte med eksempler på produkter som må komme fra en spesiell plass for å få et spesielt navn. Et slikt sted er Thiers, der de berømte Sabatierknivene produseres.

Sabatier var navnet til to separate familier som produserte kniver i to forskjellige deler av Thiers. Siden den gang har en stor mengde produsenter prøvd å "stjele" navnet Sabatier, men ifølge opphavsrettslige regler, får man kun bruke navnet Sabatier dersom man legger til et ord i navnet. Lion Sabatier var i 1812, en av de aller første varemerkene som ble registrert i Thier. Løven har siden den gang vært et kjennetegn for kvalitet hos Sabatierknivene.

Kjøp knivene dine fra Sabatier Lion online her hos Bakeren og Kokken. Vi har et stort sortiment med kjøkkenkniver fra Sabatier Lion, og tilbyr alltid en hyggelig kundebehandling og rask levering til gode priser. Sabatier Lion har kniver med høy kvalitet, til alle utfordringer du kan tenke deg å møte ved skjærebrettet.

Sabatier Lion