Kyocera-kniver

Noen ganger kommer det nye, tekniske innovasjoner som forandrer en hel bransje. Det kan handle om digitale forandringer som lommekalkulatoren eller dataen. Det kan også være et nytt materiale som forandrer en hel bransje. På 80-tallet lanserte det japanske, innovative firmaet Kyocera kniver i et nytt materiale, som skulle forandre hele kjøkkenknivbransjen. Materialet som Kyocera brukte var keramikk.

Når man tenker på keramikk, så tenker nok de aller fleste på krukker og vaser, som er ganske skjøre. Men keramikk er alt annet enn skjørt. Keramikk er et av verdens hardeste materialer, og er derfor ypperlig å lage kjøkkenkniver av. Kyoceras kjøkkenkniver er skarpere enn de fleste eksisterende kniver. Med keramiske kniver slipper du å slipe knivene dine like ofte.

Hos Bakeren og Kokken finner du et stort sortiment med Kyoceras keramiske kniver. Kokkekniver, skrellekniver, brødkniver, santokukniver og alle tenkelige slags kjøkkenkniver finner du i vårt sortiment med Kyoceras keramiske kniver - til rimelige priser og med gode leveringsvilkår. Om du bestiller keramiske kniver fra oss, får du alltid en hyggelig kundebehandling som tar kunden på alvor!

Kyocera-kniver