Victorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm Svart

Victorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm SvartVictorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm Svart
  • Victorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm Svart
  • Victorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm Svart
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
899 kr (veil. 1 359 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Victorinox Grand Maître Kokkekniv 20 cm Svart

Kokkekniv med svart håndtak, bladlengde 20 cm, kommer i en gaveeske. 

Lengde blad: 20 cm

Den klassiske og skarpe kokkekniven i en luksuriøs utgave. 

Kokkekniven ble opprinnelig kalt for - fransk kniv - da den først ble brukt av franske kokker for å partere storfekjøtt. Nå for tiden er - kokkekniv - et samlingsnavn for flere ulike kniver av varierende størrelse som brukes ved matlagingen. 

Victorinox Grand Maïtre er en serie helsmidde kniver med klassisk design. Knivene har en overgang helt uten skjøter mellom bladet og det ergonomiske håndtaket.

Dette skaper en perfekt balansert kniv som dessuten er utrolig vakker for øyet. Bladet til kniven er laget av smidd stål, og er slipt etter den tradisjonelle, europeiske slipingsstandaren.  

Redskapene er enkle å rengjøre og kan unntaksvis vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales for lengre levetid. 

Victorinox er kjent for sine sveitsiske armékniver med multifunksjon og har helt siden starten beriket verden med sine høykvalitative kniver, nå for tiden laget av rustfritt stål.

Knivprodusenten ble grunnlagt i 1884 men byttet navn til Victoria i 1909 etter grunderens mamma som gikk bort det året. Samme år begynte man å bruke sitt velkjente emblem, korset på skjoldet. Når man i 1921 begynte med rustfritt stål i produktlinjen byttet de navn til Victorinox, en sammensetning av Victoria og inox som er synonymt med rustfritt stål, på fransk "acier inoxydable".