Samura har laget denne santoku-kniven med damaskusstål i Kina etter den japanske metoden. Santoku-kniven egner seg til å kutte og hakke grønnsaker, kjøtt, fisk, frukt og mer. Knivbladet består av 67 lag damaskusstål, en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet måler 17,5 cm i lengde og har en hardhet på 61 (HCR) samt en vekt som gjør det lettere å både kutte og hogge. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.
Samura har laget denne santoku-kniven med damaskusstål i Kina etter den japanske metoden. Santoku-kniven egner seg til å kutte og hakke grønnsaker, kjøtt, fisk, frukt og mer. Knivbladet består av 67 lag damaskusstål, en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet måler 17,5 cm i lengde og har en hardhet på 61 (HCR) samt en vekt som gjør det lettere å både kutte og hogge. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.