En kjøttkutter er essensiell for både store og små kjøkkenoppgaver. Det høye bladet gir ekstra stabilitet, mens den tynne eggen sikrer presisjon. Enten du skal dele et kålhode eller hakke ingefær, klarer Marelds kjøttkløyver jobben uten problemer. Med sitt nesten flate blad er den perfekt for hakking, i stedet for den klassiske vippebevegelsen, og blir et nyttig og morsomt tillegg til ditt kjøkkenutstyr.
Marelds kniver er laget med tysk knivtradisjon i tankene. Laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC, gir denne kniven en slitesterk egg som takler selv de mest krevende oppgavene på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, som består av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt, kompakt materiale som er perfekt for kjøkkenbruk, da det er både vannavvisende og hemmer bakterievekst.
For å bevare knivens skarphet, vask kniven for hånd og tørk den med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en skuff med knivinddeling for å bevare skarpheten. Vi anbefaler å vedlikeholde kniven med slipestål og slipe eggen med våtstein ved behov. Bruk Mareld Slipestein 1000/3000 til vedlikeholdssliping. For mer avansert sliping, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og poler eggen med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000 for å oppnå perfekt skarphet.
En kjøttkutter er essensiell for både store og små kjøkkenoppgaver. Det høye bladet gir ekstra stabilitet, mens den tynne eggen sikrer presisjon. Enten du skal dele et kålhode eller hakke ingefær, klarer Marelds kjøttkløyver jobben uten problemer. Med sitt nesten flate blad er den perfekt for hakking, i stedet for den klassiske vippebevegelsen, og blir et nyttig og morsomt tillegg til ditt kjøkkenutstyr.
Marelds kniver er laget med tysk knivtradisjon i tankene. Laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC, gir denne kniven en slitesterk egg som takler selv de mest krevende oppgavene på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, som består av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt, kompakt materiale som er perfekt for kjøkkenbruk, da det er både vannavvisende og hemmer bakterievekst.
For å bevare knivens skarphet, vask kniven for hånd og tørk den med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en skuff med knivinddeling for å bevare skarpheten. Vi anbefaler å vedlikeholde kniven med slipestål og slipe eggen med våtstein ved behov. Bruk Mareld Slipestein 1000/3000 til vedlikeholdssliping. For mer avansert sliping, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og poler eggen med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000 for å oppnå perfekt skarphet.