Kokkekniver

Skal du ha en skikkelig god kniv på kjøkkenet ditt, så anbefaler vi hos Bakeren og Kokken sterkt en kokkekniv. En kokkekniv er en allsidig kniv som passer til det meste. Kokkekniven er uten tvil knivskuffens, knivblokkens eller knivlistens alt-i-ett. Ettersom kokkekniven antageligvis og forhåpentligvis skal brukes flittig, er det utrolig viktig at den er av god kvalitet. Om du har en skikkelig skarp og solid kjøkkenkniv, blir matlagingen både morsommere og enklere!

Vi har samlet et sortiment med kokkekniver i forskjellige størrelser og prisnivåer, fra varemerker som Global, Miyabi, Wüsthof, Zwilling, Tamahagane og mange flere. Alt fra japanske, superskarpe kniver, til mer utholdende arbeidskniver.

Lag nye og spennende retter med samme redskaper som de profesjonelle. Ekte kokkekniver er smidige og motstandsdyktige redskaper som holder i flere år.

Bakeren og Kokken vil skape den beste forutsetningen for å lykkes på kjøkkenet. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av praktiske og flotte kokkekniver som brukes av profesjonelle kokker i deres hverdagslige arbeid.

Kokkekniver