Knivslipere

På kjøkkenet skal man ha skarpe kniver. Alt for mange har sløve og kjedelige kniver hjemme på kjøkkenet. Det ødelegger en stor og viktig del av gleden på kjøkkenet. Å ha en skikkelig skarp kniv som nærmest smelter gjennom råvarene, er en helt uslåelig følelse.

Selv om man har gode kniver hjemme, så spiller det ikke noen stor rolle om kniven er god dersom den er sløv. Da ødelegger man det fine ved å ha gode kniver, i stedet for å utnytte hele deres fantastiske potensiale. Akkurat derfor er det viktig å pleie knivene sine, og da inngår selvsagt sliping. Å slipe kniver trenger ikke nødvendigvis være vanskelig. Spesielt ikke dersom du har en god knivsliper som du kan bruke til riktig type kniv. Alle kniver krever forskjellige metoder å slipe på, og ikke minst forskjellige knivslipere.

Hos Bakeren og Kokken har vi alle slags knivslipere i sortimentet vårt. Skjerpestål, slipesteiner, våtslipere og de tradisjonelle knivsliperne finner du hos oss. Så uansett hva du foretrekker eller trenger til din knivpleie, så har vi det! Dersom du har behov for en rask og smidig sliping, kan et skjerpestål eller en tradisjonell knivsliper være det beste. Men trenger du en nøyaktig sliping, for eksempel om du har usymmetriske, japanske kniver, så kan en slipestein være det beste valget. Uansett hvilken knivsliper du trenger, så har vi den hos Bakeren og Kokken!

Knivslipere