Victorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver Svart

Victorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver SvartVictorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver Svart
  • Victorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver Svart
  • Victorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver Svart
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
2 119 kr (veil. 3 199 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Victorinox Grand Mâitre Knivsett 3 Kniver Svart

Knivsett med tre kniver med svart skaft, bladlengde 8 cm, 20 cm og 20 cm, i gaveeske.

Et grunnleggende sett med skikkelig gode og skarpe kniver. Settet inneholder en skrellekniv, en trancherkniv og en kokkekniv.  

Skrellekniven/grønnsakskniven er med sin bladlengde på 8 cm smidig og lett å håndtere når man skal skjære og skrelle grønnsaker og frukt.

Med trancherkniven blir det enklere å skjære opp kjøtt og store, runde grønnsaker som kålhode og salat. Med sitt smale blad er denne kniven svært smidig, til tross for sin lengde på 20 cm.

Sist, men ikke minst, har vi den klassiske kokkekniven som bør finnes på ethvert kjøkken. Den er allsidig, og har en bladbredde som gir deg god kraft til å skjære gjennom det meste, lengde på bladet er 20 cm.

Victorinox Grand Maïtre er en serie helsmidde kniver med klassisk design. Knivene har en overgang helt uten skjøter mellom bladet og det ergonomiske håndtaket. Dette skaper en perfekt balansert kniv som dessuten er utrolig vakker for øyet. Bladet til kniven er laget av smidd stål, og er slipt etter den tradisjonelle, europeiske slipingsstandaren.  

Victorinox er kjent for sine sveitsiske armékniver med multifunksjon og har helt siden starten beriket verden med sine høykvalitative kniver, nå for tiden laget av rustfritt stål.

Knivprodusenten ble grunnlagt i 1884 men byttet navn til Victoria i 1909 etter grunderens mamma som gikk bort det året. Samme år begynte man å bruke sitt velkjente emblem, korset på skjoldet. Når man i 1921 begynte med rustfritt stål i produktlinjen byttet de navn til Victorinox, en sammensetning av Victoria og inox som er synonymt med rustfritt stål, på fransk "acier inoxydable".