Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver

Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniverVictorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniverVictorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniverVictorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniverVictorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
  • Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
  • Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
  • Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
  • Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
  • Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
5 995 kr (veil. 6 699 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Victorinox Grand Mâitre Knivblokk med 5 kniver

Knivblokk i mattsvart bøk inneholder 5 høykvalitative kniver med svart skaft, bladlengde 8 cm, 12 cm, 15 cm, 17 cm og 20 cm, i gaveeske. 

En elegant knivblokk av bøk i en matt svart tone. Knivblokken har en innsats av svart nylonbust, dette gjør at alle kniver passer. Knivene holder seg på plass av de små plaststavene, trygt og skånsomt. Innsatsen kan fjernes og vaskes ved behov.

Med knivblokken kommer fem kniver, en 8 cm skrellekniv, en 12 cm grønnsakskniv, en 15 cm trancherkniv, en 17 cm  Santokukniv og en 20 cm  kokkekniv. Ergonomiske håndtak i svart rosentre.

Et Premium sett som dette klarer de aller fleste knivoppgaver på kjøkkenet. Den vakre stilrene knivblokken er en vakker detalj samtidig den oppbevarer knivene på beste måte slik at de beholder sin skarphet lenge.

Victorinox Grand Mâitres kniver har en overgang helt uten skjøter mellom bladet og det ergonomiske håndtaket. Dette skaper en perfekt balansert kniv som dessuten er utrolig vakker for øyet. Bladet til kniven er laget av smidd stål, og er slipt etter den tradisjonelle, europeiske slipingsstandaren. Kniven er komfortabel å holde i, og gjør skjæringen mindre anstrengende for deg. Å lage mat skal jo være morsomt!

Redskapene er enkle å rengjøre og kan unntaksvis vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales for lengre levetid. 

Victorinox er kjent for sine sveitsiske armékniver med multifunksjon og har helt siden starten beriket verden med sine høykvalitative kniver, nå for tiden laget av rustfritt stål.

Knivprodusenten ble grunnlagt i 1884 men byttet navn til Victoria i 1909 etter grunderens mamma som gikk bort det året. Samme år begynte man å bruke sitt velkjente emblem, korset på skjoldet. Når man i 1921 begynte med rustfritt stål i produktlinjen byttet de navn til Victorinox, en sammensetning av Victoria og inox som er synonymt med rustfritt stål, på fransk "acier inoxydable".