Det perfekte knivsettet fra Miyabi som består av 2 deler: en Gyutoh kokkekniv 20 cm som er fin til alle hakke-, dele- og skjæreoppgavene på kjøkkenet og en Shotoh urtekniv 9 cm som er spesielt fin til mindre frukt og grønnsaker. Knivene har begge et ergonomisk håndtak av micarta, som ligger stabilt i hånden når du skjærer.
Knivbladet har en kjerne av hardt MC63 mikrokarbid pulverstål , som er CRYODUR® herdet til en hardhet på cirka 63 HRC omgitt av 2 laf Tsuchime hamret rustfritt stål. Det resulterer i en kniv som har et elegant utseende, er holdbar og du unngår at maten klistrer seg fast til bladet. Knivene fra Miyabi er av høyeste kvalitet og produseres i Seki, Japan. Dessuten leveres de med livslang garanti på materialer og produksjonsfeil.
Det perfekte knivsettet fra Miyabi som består av 2 deler: en Gyutoh kokkekniv 20 cm som er fin til alle hakke-, dele- og skjæreoppgavene på kjøkkenet og en Shotoh urtekniv 9 cm som er spesielt fin til mindre frukt og grønnsaker. Knivene har begge et ergonomisk håndtak av micarta, som ligger stabilt i hånden når du skjærer.
Knivbladet har en kjerne av hardt MC63 mikrokarbid pulverstål , som er CRYODUR® herdet til en hardhet på cirka 63 HRC omgitt av 2 laf Tsuchime hamret rustfritt stål. Det resulterer i en kniv som har et elegant utseende, er holdbar og du unngår at maten klistrer seg fast til bladet. Knivene fra Miyabi er av høyeste kvalitet og produseres i Seki, Japan. Dessuten leveres de med livslang garanti på materialer og produksjonsfeil.
Miyabi kniver