Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld Knivsett med to kniver i europeisk tradisjon

5 Les anmeldelse

Sett med to kniver i høy kvalitet: en fileteringskniv (16 cm bladlengde) og en fleksibel hakkekniv (18 cm). Denne serien med Marelds kjøkkenkniver produseres etter tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe tilbake til full skarphet gang på gang.

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst.

Den europeiske fileteringskniven fra Mareld har en middels myk fleks som gir god presisjon under bruk. Med en god filetkniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe. Som for eksempel filetering av en lakseside eller å skjære opp en hel kylling. Knivens profil med smalt blad gjør den godt egnet også til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver. 

En hakkekniv takler både store og små oppgaver på kjøkkenet. På grunn av det høye bladet får du stor stabilitet, samtidig som den tynne eggen gir en ekstrem presisjon. Kanskje du vil dele et kålhode eller lage terninger av en bit ingefær? Marelds hakkekniv løser begge oppgavene med glans. Bladet på kniven er nesten flatt som gjør den perfekt til å hakke i stedet for å bruke den klassiske vippebevegelsen. Et morsomt, praktisk og nyttig supplement til de andre knivene du har på kjøkkenet.

For å bevare skarpheten best og lengst mulig, anbefaler vi at du vasker knivene for hånd, tørker dem med et kjøkkenhåndkle og oppbevarer på en knivmagnet eller i et knivstativ. De bør vedlikeholdes med slipestål og regelmessig slipes med våt stein/bryne for å opprettholde finessen på skarpheten. For vanlig vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipesten 1000/3000. 

For å skape en ny egg, anbefaler vi at du starter med et bryne med lav korngrovhet, som for eksempel Mareld Slipesten 300/1500 og deretter polerer eggen med en finere kornstein, slik som Mareld Slipesten 4000/8000.

Les mer

Sett med to kniver i høy kvalitet: en fileteringskniv (16 cm bladlengde) og en fleksibel hakkekniv (18 cm). Denne serien med Marelds kjøkkenkniver produseres etter tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe tilbake til full skarphet gang på gang.

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst.

Den europeiske fileteringskniven fra Mareld har en middels myk fleks som gir god presisjon under bruk. Med en god filetkniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe. Som for eksempel filetering av en lakseside eller å skjære opp en hel kylling. Knivens profil med smalt blad gjør den godt egnet også til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver. 

En hakkekniv takler både store og små oppgaver på kjøkkenet. På grunn av det høye bladet får du stor stabilitet, samtidig som den tynne eggen gir en ekstrem presisjon. Kanskje du vil dele et kålhode eller lage terninger av en bit ingefær? Marelds hakkekniv løser begge oppgavene med glans. Bladet på kniven er nesten flatt som gjør den perfekt til å hakke i stedet for å bruke den klassiske vippebevegelsen. Et morsomt, praktisk og nyttig supplement til de andre knivene du har på kjøkkenet.

For å bevare skarpheten best og lengst mulig, anbefaler vi at du vasker knivene for hånd, tørker dem med et kjøkkenhåndkle og oppbevarer på en knivmagnet eller i et knivstativ. De bør vedlikeholdes med slipestål og regelmessig slipes med våt stein/bryne for å opprettholde finessen på skarpheten. For vanlig vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipesten 1000/3000. 

For å skape en ny egg, anbefaler vi at du starter med et bryne med lav korngrovhet, som for eksempel Mareld Slipesten 300/1500 og deretter polerer eggen med en finere kornstein, slik som Mareld Slipesten 4000/8000.

  • Fileteringskniv & hakkekniv
  • Laget i 1.4116 rustfritt stål
  • Laget etter tysk knivtradisjon
  • Håndtak i bakterie- og vannavstøtende pakke-tre
1 090 kr
Utsolgt
Knivsett med to kniver i europeisk tradisjon
Merke
Mareld
Produktserie
Europe
Type
Knivsett
Farge
Lyst pakketre
Materiale
Rustfritt stål, tre
Tåler oppvaskemaskin
Anbefales å vaskes for hånd
Varenr
56407

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Knivsett med to kniver i europeisk tradisjon

Del din mening om "Mareld Knivsett med to kniver i europeisk tradisjon"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker