Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld Knivsett med 4 kniver i europeisk tradisjon

4 Les anmeldelse

Sett med fire kniver i høy kvalitet, laget i henhold til europeisk knivtradisjon. En kokkekniv (bladlengde 21 cm), en fileteringskniv (16 cm), smal universalkniv (13 cm) og en skrellkniv (9 cm). Denne serien av Marelds kjøkkenkniver produseres etter tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den har en viss fleksibilitet og er lett å slipe tilbake til full skarphet gang på gang. 

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. 

KOKKEKNIV, bladlengde 21 cm - En kokkekniv er kjøkkenets store alt-i-ett kniv. Denne kokkekniven har et litt bredere blad, som gjør den solid og stabil. Håndtaket buler litt på midten og smalner deretter inn mot bolsteret, noe som gir et sikkert grep, uansett om du griper over eller bak bolsteret. Å velge en skarp kokkekniv av høy kvalitet gjør matlagingen både morsommere og enklere.

FILETERINGSKNIV, bladlengde 16 cm - Med en god filetkniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe. Som for eksempel filetering av en lakseside eller å skjære opp en hel kylling. Knivens profil med smalt blad gjør den godt egnet også til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver, da den har en middels myk fleks som gir god presisjon.

UNIVERSALKNIV, bladlengde 13 cm - Den stiller et sted mellom en skrellekniv og en liten kokkekniv. Perfekt til å hakke, skjære eller kutte mindre grønnsaker, som sjalottløk eller hvitløk. Universalkniven er også et godt alternativ hvis du er mer komfortabel med en mindre kniv på kjøkkenet. En liten kniv med mange bruksområder – et ypperlig valg på ethvert kjøkken.

SKRELLEKNIV, bladlenge 9 cm - Kjøkkenets mest brukte kniv! Denne brukes til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter og er dermed, egentlig, veldig viktig! Den er skarp, fleksibel og liten, noe som gir absolutt kontroll.

For å bevare knivene lenge anbefaler vi at de vaskes for hånd og tørkes med et kjøkkenhåndkle. Oppbevar dem på en knivmagnet eller i et knivstativ for å beholde skarpheten så lenge som mulig. Vi anbefaler at du vedlikeholder dem med slipestål og fra tid til annen sliper eggen med en bryne. Nedenfor kan du lese om flere vedlikeholdsråd. 

Les mer

Sett med fire kniver i høy kvalitet, laget i henhold til europeisk knivtradisjon. En kokkekniv (bladlengde 21 cm), en fileteringskniv (16 cm), smal universalkniv (13 cm) og en skrellkniv (9 cm). Denne serien av Marelds kjøkkenkniver produseres etter tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den har en viss fleksibilitet og er lett å slipe tilbake til full skarphet gang på gang. 

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. 

KOKKEKNIV, bladlengde 21 cm - En kokkekniv er kjøkkenets store alt-i-ett kniv. Denne kokkekniven har et litt bredere blad, som gjør den solid og stabil. Håndtaket buler litt på midten og smalner deretter inn mot bolsteret, noe som gir et sikkert grep, uansett om du griper over eller bak bolsteret. Å velge en skarp kokkekniv av høy kvalitet gjør matlagingen både morsommere og enklere.

FILETERINGSKNIV, bladlengde 16 cm - Med en god filetkniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe. Som for eksempel filetering av en lakseside eller å skjære opp en hel kylling. Knivens profil med smalt blad gjør den godt egnet også til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver, da den har en middels myk fleks som gir god presisjon.

UNIVERSALKNIV, bladlengde 13 cm - Den stiller et sted mellom en skrellekniv og en liten kokkekniv. Perfekt til å hakke, skjære eller kutte mindre grønnsaker, som sjalottløk eller hvitløk. Universalkniven er også et godt alternativ hvis du er mer komfortabel med en mindre kniv på kjøkkenet. En liten kniv med mange bruksområder – et ypperlig valg på ethvert kjøkken.

SKRELLEKNIV, bladlenge 9 cm - Kjøkkenets mest brukte kniv! Denne brukes til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter og er dermed, egentlig, veldig viktig! Den er skarp, fleksibel og liten, noe som gir absolutt kontroll.

For å bevare knivene lenge anbefaler vi at de vaskes for hånd og tørkes med et kjøkkenhåndkle. Oppbevar dem på en knivmagnet eller i et knivstativ for å beholde skarpheten så lenge som mulig. Vi anbefaler at du vedlikeholder dem med slipestål og fra tid til annen sliper eggen med en bryne. Nedenfor kan du lese om flere vedlikeholdsråd. 

  • Slitesterkt 1.4116 rustfritt stål
  • Håndtak i vannavstøtende pakke-tre
  • Bladlengder 21, 16, 13 & 9 cm
  • Sikkert, behagelig grep og skarpt, fleksibelt blad
Førpris 1 490 kr
899 kr
Utsolgt
Knivsett med 4 kniver i europeisk tradisjon

Mer informasjon om Mareld Knivsett med 4 kniver i europeisk tradisjon

Når knivene slipes regelmessig holder de seg skarpe i mange år. Til vanlig vedlikeholdssliping kan du bruke Mareld Slipesten 1000/3000

For mer avansert sliping anbefaler vi at du kombinerer en grovere og en finere slipestein, som for eksempel Mareld Slipesten 300/1500 og Mareld Slipesten 4000/8000. Du kan først bruke det grovere kornet til å lage en ny egg og deretter det finere kornet til å polere eggen til perfeksjon.

 

Merke
Mareld
Produktserie
Europe
Type
Knivsett
Farge
Lyst pakketre
Tåler oppvaskemaskin
Håndvask anbefales
Materiale
Rustfritt stål, pakkatre
Varenr
56409

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Knivsett med 4 kniver i europeisk tradisjon

Del din mening om "Mareld Knivsett med 4 kniver i europeisk tradisjon"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker