Gode kniver til hjemmekokken, som kun ønsker det beste av det beste til sine råvarer. Å kalle Kai Shuns Classic-kniver for “gode” er en underdrivelse. Knivene er håndlaget i Japan av dyktige spesialister og deres skarpe blader er laget av VG-Max-stål med 34 lag japansk damaskusstål på begge sider. Knivene er slipt i en nøyaktig vinkel på 16°, så de skjærer seg igjennom selv harde råvarer, som om det skulle vært smør. I knivsettet får du en kokkekniv med et blad på 20cm, en universalkniv med et blad på 15cm og en urtekniv med et blad på 8,5cm. Knivene leveres med et elegant etui, som gjør settet til den perfekte gaven til en, som liker å ha bra utstyr på kjøkkenet.
Gode kniver til hjemmekokken, som kun ønsker det beste av det beste til sine råvarer. Å kalle Kai Shuns Classic-kniver for “gode” er en underdrivelse. Knivene er håndlaget i Japan av dyktige spesialister og deres skarpe blader er laget av VG-Max-stål med 34 lag japansk damaskusstål på begge sider. Knivene er slipt i en nøyaktig vinkel på 16°, så de skjærer seg igjennom selv harde råvarer, som om det skulle vært smør. I knivsettet får du en kokkekniv med et blad på 20cm, en universalkniv med et blad på 15cm og en urtekniv med et blad på 8,5cm. Knivene leveres med et elegant etui, som gjør settet til den perfekte gaven til en, som liker å ha bra utstyr på kjøkkenet.