Knivsett

En av de morsomste jobbene på kjøkkenet er å skjære. Det er på skjærebrettet som en stor del av magien på kjøkkenet skjer. Å gi en helt ny form til en råvare slik at den passer bedre inn i retten er en fantastisk følelse. Da krever det dog at du har riktige kniver til oppgaven!

Dersom du eier få eller ikke spesielt mange kjøkkenkniver, eller ønsker å oppgradere knivblokken din med nye kniver, så er det en god idé å få en helhetlig samling med kniver som fyller skuffen eller knivblokken raskt. Da er et knivsett det aller beste alternativet! Kjøkkenkniver hører sammen, og blir aller best om du har kniver av samme slag og merke. Med et knivsett får du det. Dessuten blir prisen som oftest lavere når man kjøper et knivsett enn om man kjøper kjøkkenknivene løst.

Hos Bakeren og Kokken har vi mange rimelige knivsett med kjøkkenkniver som passer godt sammen. Ved å kjøpe knivene i et sett, sparer du dessuten en liten slant. Vi har alle mulige slags kombinasjoner med kjøkkenkniver og tilbehør i våre knivsett. Fra varemerker som Global, Zwilling, Wüsthof og mange flere. Vi har Norges største sortiment med knivsett! Prisbelønte knivsett av god kvalitet.

Knivsett