Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

Ifølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkes keramikknivene med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er deres hardhet. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre. 

Kjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer. 

Hos Bakeren og Kokken finner du et herlig utvalg av fantastiske kniver av keramikk. Vi har keramiske kniver fra den japanske produsenten Kyocera. Keramiske kokkekniver, keramiske skrellekniver, eller keramiske knivsett finner du i vårt store sortiment.

 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker