Bagaren och Kocken AB

Shun Seki Magoroku

Japanske kniver handler om en fantastisk skarphet og kvalitet som er helt unik og estetisk. Vakre ting er en stor og viktig del av den japanske kulturen og tradisjonen. KAI har et stort fokus på både funksjon og estetikk hos knivene sine. I knivserien Seki Magoroku Composite, lykkes KAI utvilsomt i å kombinere vakre kniver med en fantastisk styrke.

Det mest bemerkelsesverdige med knivene i Seki Magoroku-serien er de utrolig vakre og unike bladene. KAI har kombinert to forskjellige stål i knivbladene for å delvis skape en hard og spiss kniv, men også for å skape en oppsiktsvekkende skjønnhet hos knivene. Det ene stålet er slipt speilblankt, mens det andre stålet er slipt mer matt. Kontrastene bryter opp og skaper en vakker effekt hos knivene. Hardheten til knivene er 61 HRC, noe som krever en god knivpleie og en varsom bruk der man unngår fryste råvarer og bein. I serien inngår mange slags kjøkkenkniver som kokkekniver, santokukniver og skrellekniver.

Shun Seki Magoroku