Shun Kaji

Vi hos Bakeren og Kokken er utrolig fascinerte av den japanske knivtradisjonen som har utviklet seg i løpet av hundrevis av år. Varemerket KAI og deres serie Shun Kaji er utvilsomt et resultat av bearbeiding som har blitt utført av dyktige håndverkere og knivmestere.

Ordet "kaji" betyr smed på japansk, og i Japan har man en utrolig respekt og ærbødighet for smedene. Det har sin bakgrunn helt fra tiden da samuraisverdene var synonymt med makt. Kun de beste sverdsmedene fikk æren av å kalles "kaji".

Kaji består av 65 lag blankpolert stål i damaskusdesign. Hardt SG-2 stål (63-65 HRC) i kjernen med 32 lag mykere stål på hver side gir kniven unike egenskaper. Håndtaket til knivene er laget av Pakkawood. Tyngden i enden av skaftet gir kniven en svært god balanse.

Shun Kaji fra KAI er en serie med kniver som gjør en tusenårig japansk knivtradisjon verdig. I Shun Kaji-serien finner du kjøkkenkniver til alle områder på kjøkkenet, som santokukniver, kokkekniver, skrellekniver og universalkniver med en fantastisk styrke og ytelse. Kjøp de hos Bakeren og Kokken!

Shun Kaji