KAI-kniver

Det er noe helt spesielt med steder som er assosiert med et spesifikt produkt. Som Japan, som ikke uten grunn ofte blir assosiert med kniver. I Japan finnes det en myteomspunnet by som veldig ofte blir assosiert med produksjonen av verdens beste kniver. Byen heter Seki City, og derfra kommer noen av verdens beste knivprodusenter. En av disse knivprodusentene er KAI.

KAI produserer japanske kniver i verdensklasse, og har gjort det siden 1908. Den japanske knivtradisjonen er både lang og fremgangsrik, og KAI har uten tvil forvaltet den tradisjonen på en fin måte med knivene sine. Det beste med Japan er blandingen mellom tradisjonelt og innovativt. De forvalter arven sin på en fantastisk og verdig måte, men er likevel ikke redde for å tenke utenfor boksen. KAIs knivsortiment gjenspeiler både den nye og den gamle knivtradisjonen. KAI-knivene er omsorgsfullt smidd, og er utrolig skarpe.

Kjøp de japanske kjøkkenknivene dine fra KAI, online her hos Bakeren og Kokken. Vi har gode priser og et stort sortiment med KAIs kniver. Med en kokkekniv fra KAI blir du skarp på kjøkkenet!

KAI-kniver