Global Små Kniver

Som oftest er det de små knivene på kjøkkenet som er de aller beste. Med små kniver får du en helt annen frihet og fleksibilitet på skjærebrettet. Skrellekniver, grønnsakskniver, santokukniver, debakniver, filetkniver eller kokkekniver, kan alle være små.

Bakeren og Kokken har Norges største sortiment av mindre kniver fra Global. Det japanske knivmerket Global er en vaskeekte kvalitetsprodusent. Knivene deres er laget av et utrolig godt stål, som slipes til sylskarpe kniver. Mindre kniver er så utrolig mye lettere å bruke om de er skarpe nok. Noe de små knivene fra Global virkelig er. Japanske kniver er tradisjonelt sett mye skarpere enn vestlige kniver, noe som selvsagt kommer godt med hos det japanske kjøkkenet. Der kreves det at man har små, skarpe kniver til alle de små detaljene som skal skjæres.

Vi har en anerkjent god service, og vår leveringstid er kort. Alt for at du skal føle deg helt trygg når du handler hos oss - uansett om det er en liten Globalkniv, eller en hvilken som helst annen kjøkkenkniv du har handlet.

Global Små Kniver