Bagaren och Kocken AB



Global GKS-210 Kjøkkensaks

Global GKS-210 KjøkkensaksGlobal GKS-210 Kjøkkensaks
  • Global GKS-210 Kjøkkensaks
  • Global GKS-210 Kjøkkensaks
Fraktfritt v/ordre over kr 999
59 kr ved ordre under kr 999
Finnes på lager
Webshop: Mindre enn 5 på lager
 
809 kr (veil. 895 kr)
 
Ønskeliste

Global GKS-210 Kjøkkensaks

Kjøkkensaks med flere smarte funksjoner. Blant annet går håndtaket over i kile/smal del som du kan bruke til å åpne bokser som er vanskelige å åpne. Saksen har også en klo/nøtteknekker. Med en skrue justerer du enkelt saksens blad.
Materiale:
Rustfritt 18/10 stål.

Globals kniver er inndelte i kniver hvis serienummer begynner på G, GS, GF eller GSF. G er de vanlige litt større knivene. GS står for "Global Small", og er de mindre knivene med et noe mindre håndtak i Globals sortiment. GF står for "Global Forged" - knivene i denne serien er smidd i integrert stål fra knivspiss til håndtakets slutt. GSF står for "Global Small Forged", det vil si de mindre smidde knivene.

Til tross for at Globals kniver kalles helstålkniver er de ikke - som mange tror, laget i én eneste del (med unntak av GFS og GF-knivene). Da skulle håndtaket bli altfor tungt og ta lang tid å varme opp i hånden. Globalkniven består fra begynnelsen av to utstikkende håndtakshalvdeler og ett blad, rullet eller smidd avhengig av knivmodell. Delene sveises sammen og håndtaket fylles med sand. Knivene sendes deretter til en kjemifabrikk der de dyppes i ulike rensebad for rengjøring og for at det skal dannes svart kromoksid på hele håndtaket. Etter dette går knivene tilbake til fabrikken for sliping. Bladets kileform slipes, og håndtaket poleres slik at svart kromoksid kun finnes i utgravningene. Dette gir Globalknivens håndtak dets karakteristiske prikkemønster. De små prikkene som egentlig er små konkave paraboler har en funksjon som mange ikke er klar over. De gjør at varmestrålingen som utvikles i hånden hopper tilbake og gir en isolerende luftlomme mellom håndtaket og hånden - det er nettopp dette som gjør at håndtaket ikke føles så kaldt. Når håndtaket er polert er det tid for sliping av knivens egg. Avhengig av modell går den enten til sliperroboten eller til håndsliping. Etterpå er det tid for inspeksjon, etsing av logoen og pakking. Kniven sendes avgårde til ytterligere en lykkelig eier. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!
Kommentere dette produktet! Er det noe du lurer på, kontakt vår kundservice.
Ange rangering (1-5): 
  • For tiden 5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Se også

MER AV DET SAMME MERKE

Flere produkter fra samme kategori