Global Kjøkkenredskaper

Hos Bakeren og Kokken finner du mange fantastiske kjøkkenredskaper fra Global! Vi har blant annet flere forskjellige modeller og størrelser av spatler. Her finner du en vinklet spatel, som er veldig nyttig å bruke ved dekorering av kaker. Her finner du også stekespader fra Global i forskjellige utførelser. Vi har blant annet en perforert stekespade. Disse kjøkkenredskapene er av aller høyeste kvalitet, og dette er redskap som er laget for å vare livet ut!

Her finner du også en supersmart urtehakke. Dette redskapet er svært effektivt når du skal hakke krydder, urter og annet som trenger å finhakkes. Jo skarpere kniv du bruker når du hakker krydder, desto finere urter får du!

Her finner du en eksklusiv stekegaffel, i tillegg til en flott kjøkkensaks som ikke bare er utrolig effektiv, men samtidig en fin innredningsdetalj! Global har kjøkkensakser som også fungerer som en klo- og nøtteknekker. Utover disse fantastiske redskapene, finner du også et skjærebrett i flere forskjellige modeller, salatbestikk, skrellere, ostekniver og pastasleiver.

Global Kjøkkenredskaper