Foldekniver

Alt i samfunnet blir stadig mer bærbart. Ting som før var begrenset til ett sted, skal man nå kunne ta med seg og bruke overalt. Det samme gjelder delvis for kjøkkenet.

Å være bundet til et spesielt sted mens du lager mat, er jo særdeles umoderne. Å komme ut i frisk luft og skjære grønnsakene ute i det fri, kan være en trivelig forandring.

Med en foldekniv kan man lage mat overalt. Den smarte oppfinnelsen som gjør at kniven tar så liten plass, kalles derfor noen ganger også for lommekniv. Perfekt til utflukten. Foldekniven er liten, men veldig brukbar til å skjære alle mulige slags råvarer. Frukt, grønnsaker eller mindre kjøttbiter kan du uten problem skjære med en foldekniv. Å spise et eple med en foldekniv, er for eksempel et gammelt og utprøvd triks som gjør at eplet virker mer innbydende når du skal spise det. Alle som en gang har spist eplebåter, vet at det er en helt annen smak enn når man bare biter i et helt eple.

Bakeren og Kokken har foldekniver til både voksne og barn, fra kvalitetsprodusenter som Opinel og Laguiole. I forskjellige materialer, farger og utførelser. Dersom du bestiller foldekniven din fra oss, sender vi den forhåpentligvis allerede neste arbeidsdag. Vi har en hyggelig service gjennom hele bestillingsprosessen, og du skal selvfølgelig føle deg helt trygg som kunde hos oss.

Foldekniver