Solid

Det finnes billige kniver. Kniver som altså bare er billige og lette å produsere. Det finnes også billige og gode kniver! De er litt vanskeligere å produsere, og de er minst like vanskelige å finne. Fiskars Solid er ikke bare billige kniver, de er billige, gode kniver! Det er en enorm forskjell. Å sammenligne kniver mellom forskjellige prisklasser kan være vanskelig. Det kommer helt an på hva man forventer seg av sine kjøkkenkniver. Om man ønsker solide kniver som gjør jobben til en god pris, og som er enkle i bruk - ja, så er Solid et solid alternativ!

Solid er en knivserie fra finske Fiskars, i en utrolig god kvalitet. Knivene er ergonomisk optimaliserte med et komfortabelt håndtak i et materiale som gjør at du ikke risikerer å miste grepet. Bladet er laget av et hardt, tysk kvalitetsstål som anses å maksimere skjæreopplevelsen. Alle Solid-knivene er lette å rengjøre, og tåler maskinvask.

Kjøp Fiskars Solid-knivene dine online her hos Bakeren og Kokken. Vi har lave priser og et herlig sortiment av litt billigere, men gode kniver.