Functional Form

Kjøkkenredskaper med et flott design bør alltid suppleres med en god funksjon. Hvis det bare er formen som er fin, så er ikke kjøkkenkniven eller redskapet mer enn bare en pyntegjenstand. Det beste er om noe er både og.

Fiskars knivserie Functional Form er som navnet antyder, funksjon og form i et smakfullt samspill. De svarte skaftene er utformet for å ligge mykt, men likevel stødig i hånden. Bladet er laget av rustfritt stål, som gir en god utholdenhet til knivene. Det finnes en kniv som er skreddersydd til alle formål innen Functional Form-serien. Dette gjør tiden du tilbringer på kjøkkenet med matlagingen mye morsommere og garantert mer effektiv! Knivene er også enkle å rengjøre siden de tåler maskinvask. Om du leter etter prisvennlige og effektive kniver som presterer på kjøkkenet hver eneste dag, så er Functional Form knivserien for deg!

Hos Bakeren og Kokken har vi samlet hele Fiskars Functional Form-serien i vårt knivsortiment med kjøkkenkniver. Vi har kokkekniver, knivsett, grønnsakskniver, skrellekniver, brødkniver i tillegg til mange flere, i vårt store sortiment med Functional Form-kniver fra Fiskars.

Functional Form