Med en god fileteringskniv blir det mye enklere å mestre oppgaver som å filetere en lakseside eller dele opp en kylling. Mareld-fileteringskniven har en perfekt balanse av fleksibilitet, som gir deg presisjon i arbeidet. Det smale bladet gjør den også ideell for å skjære skinke eller kjøtt i tynne, fine skiver. Med denne kniven kan du virkelig ta matlagingen din til et nytt nivå og bli en skarpere hjemmekokk!
Marelds kjøkkenkniver er inspirert av tysk tradisjon og laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Det betyr at du får en robust kniv som kan håndtere de fleste oppgaver og som er lett å slipe. Knivskaftet er laget av lett pakkatre, et komposittmateriale av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt og kompakt materiale som er både vannavvisende og antibakterielt.
For å holde kniveggen skarp, anbefaler vi at du vasker kniven for hånd, tørker den godt med et kjøkkenhåndkle og oppbevarer den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en egen knivskuff. Vedlikehold kniven med slipestål og bruk våtstein regelmessig for å bevare skarpheten. Vi anbefaler Mareld Sharpening Steel for daglig vedlikehold. For vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipestein 1000/3000. Skal du lage en ny knivegg, start med en grov slipestein, som Mareld Slipestein 300/1500, og avslutt med en finere slipestein, for eksempel Mareld Slipestein 4000/8000, for å polere kanten.
Med en god fileteringskniv blir det mye enklere å mestre oppgaver som å filetere en lakseside eller dele opp en kylling. Mareld-fileteringskniven har en perfekt balanse av fleksibilitet, som gir deg presisjon i arbeidet. Det smale bladet gjør den også ideell for å skjære skinke eller kjøtt i tynne, fine skiver. Med denne kniven kan du virkelig ta matlagingen din til et nytt nivå og bli en skarpere hjemmekokk!
Marelds kjøkkenkniver er inspirert av tysk tradisjon og laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet på 55-57 HRC på Rockwell-skalaen. Det betyr at du får en robust kniv som kan håndtere de fleste oppgaver og som er lett å slipe. Knivskaftet er laget av lett pakkatre, et komposittmateriale av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt og kompakt materiale som er både vannavvisende og antibakterielt.
For å holde kniveggen skarp, anbefaler vi at du vasker kniven for hånd, tørker den godt med et kjøkkenhåndkle og oppbevarer den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en egen knivskuff. Vedlikehold kniven med slipestål og bruk våtstein regelmessig for å bevare skarpheten. Vi anbefaler Mareld Sharpening Steel for daglig vedlikehold. For vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipestein 1000/3000. Skal du lage en ny knivegg, start med en grov slipestein, som Mareld Slipestein 300/1500, og avslutt med en finere slipestein, for eksempel Mareld Slipestein 4000/8000, for å polere kanten.